2018-03-13 23:07:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Több pihenésre volna szüksége

Napi horoszkóp március 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy munkatársa alaposan megnehezítheti a dolgát, mert annyira hanyagul végzi el a munkáját, hogy önnek kell átvállalni a feladatai egy részét. Ahhoz, hogy boldoguljon, a kevésbé szimpatikus emberek társaságát is el kell viselni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Sikeres lesz, ha növeli munkája hatékonyságát. Erősítse kapcsolatait! Legyen figyelmes, ne hagyja ki a jó üzleti alkalmakat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Jó hangulatban telik napja, élvezi az önt körülvevő társaságot. Szívesen meghallgat másokat és foglalkozik a gondjaikkal, problémáikkal. A munkára viszont nehezen szánja rá magát – vigyázzon, így sok lesz a lemaradása.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A versenyhelyzetek önt igazán lázba hozzák, ám most túlzásba eshet. Sokat vállal, és nehezen birkózik meg ennyi kihívással. Egészségügyi panaszok jelezhetik, ha nem pihen eleget. A magánéletével szerencsére minden rendben van, a párkapcsolata most igazán harmonikus.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A bolygóállások feszültté tehetik, és sajnos annyira túlterheli magát, hogy este sem tud kikapcsolni… Egy kiadós séta jót tenne, segítene levezetni a stresszt, és legalább rendet tehetne a gondolatai között is.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Óvatosan flörtöljön, mert most könnyen megbánhatja, ha belekezd egy viszonyba... A munka frontján viszont jól alakulnak a dolgai, a munkaköre bővülhet, át is helyezhetik, de örülni fog a változásoknak!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha ön egyedülálló, akkor egy szerelmi kapcsolat, ami ma kezdődik el, komoly hatással lehet a jövőjére. Ha viszont párkapcsolatban él, akkor egy harmadik személy felbukkanása csak feszültséget hoz az életébe… Nem igazán tudja majd, hogyan legyen úrrá a helyzeten.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Ha ön egyedülálló, akkor egy szerelmi kapcsolat, ami ma kezdődik el, komoly hatással lehet a jövőjére. Ha viszont párkapcsolatban él, akkor egy harmadik személy felbukkanása csak feszültséget hoz az életébe… Nem igazán tudja majd, hogyan legyen úrrá a helyzeten.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne hagyja kétségek között a párját, mert annak nem lehet jó vége. Beszélgessenek a problémákról, hallgassa meg a másikat, engedje, hogy elmondja a sérelmeit. Mindenkinek teljes erőbedobással kell dolgoznia, hogy fel tudják oldani a konfliktust!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy váratlan, de nagyon jó fordulat következik be a Bak jegyűek életében. Sikerül megnyernie egy kivételesen jó állást, pályázatot, vagy álmai lakását találja meg. Füleljen a telefoncsörgésre, nehogy elszalassza a sorsdöntő hívást!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egykedvű, a munkája sem dobja fel, és valahogy minden sokkal jobban fárasztja, mint máskor. Alighanem több pihenésre volna szüksége, talán valami betegség is lappang önben. Pihenjen, és ami a legfőbb, jó korán bújjon ágyba.


Halak: II. 19. - III. 20.
Itt az ideje, hogy tervezgessen, átgondolja dolgokat, ma különösen jól vág az esze, és a szíve is a helyén van. Alkalmas az idő tárgyalások folytatására vagy a papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen bíbelődik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: